Tietoa meistä

MikroSys on vuonna 2006 Karstulaan, Pohjoiseen Keski-Suomeen, perustettu koneiden ja laitteiden elektronisiin ohjaus– ja säätöjärjestelmien suunnitteluun sekä käytännön toteutukseen keskittyvä yritys, jonka sovellusympäristöön kuuluvat pääasiassa ajoneuvot ja työkoneet sekä myös erilaiset konepaja-automaation ratkaisut.

Asiakkaitamme ovat maanrakennusalan yrittäjät, koneiden maahantuojat ja -välittäjät sekä materiaalinkäsittely-yritykset sahoilla, puutavaran lastauksessa ja materiaalikierrätyksessä.

Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu mahdollisimman helppokäyttöisten, käytännöllisten ja yksinkertaisten, mutta kuitenkin ominaisuuksiltaan monipuolisten järjestelmien toteutus. Laaja käytännön kokemus erilaisista ympäristöistä, varsinkin ajoneuvosovelluksista ja vaativasta työkoneympäristöstä auttaa meitä parhaan lopputuloksen saavuttamisessa.

Pieni henkilöstön määrä ja korkea osaamisen taso ovat myös tärkeitä avaintekijöitä pyrittäessä lopputuotteiden hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kehitämme myös jatkuvasti tuotteitamme ja osaamistamme.